Help Macheo

About the Author

Dorien de Boer
Amsterdam
Created 3 Campaigns

Ask Question
Hoe werkt het?

Verkoper:

Stap 1. Kijk in je kast en bedenk wat je nou eigenlijk echt met je kerstpakket gaat doen. Of dat fonduestel van vorig jaar waar je nog steeds niets mee gedaan hebt. Zonde toch? Een ander is er blij mee! En je helpt hiermee de renovatie van de Kickstart klas te financieren. De Kickstart klas is er voor kinderen met een leerachterstand, bijvoorbeeld omdat hun ouders eerst geen geld hadden om hun kinderen naar school te sturen.

Stap 2: Stuur een email naar stichtingmacheo@gmail.com met een foto van het item dat je wilt verkopen en een korte tekst met betrekking tot je product. Bijvoorbeeld:

Koop deze worstsnijder voor Macheo!

Koop deze worstsnijder voor Macheo!

Ik veil mijn kerstpakket van dit jaar voor stichting Macheo! Wil jij mij helpen om zoveel mogelijk geld op te halen? Bied dan mee! Het hoogste bod krijgt mijn kerstpakket. Bied naar waarde zodat we samen zoveel mogelijk geld ophalen voor de Kickstart klas voor kinderen met leerachterstand.

Stap 3: Wij plaatsen het bericht op onze Macheo Facebook pagina en op de site macheo.org/veiling. Deel dit bericht met al je vrienden op je tijdslijn en laat buiten facebook zoveel mogelijk mensen weten dat je jouw cadeau namens macheo wilt veilen!

Stap 4: Accepteer het beste bod. De veiling sluit uiterlijk op 7 januari, of eerder als je het met een goed bod vindt.

Stap 5: Je bieder stuurt jou het betalingsbewijs. Spreek samen af hoe jullie de overdracht doen (let op: we kunnen helaas geen geld overmaken naar een 3e partij voor de verzendkosten dus als die er zijn moeten jullie daarover ook samen overleggen).

Dankjewel namens de kids!

Koper:

Stap 1: Bied op een leuk product.

Stap 2: Als je het winnende bod hebt, maak het bedrag over naar Macheo via deze pagina of rechtstreeks op

Stap 3: Stuur je betalingsbewijs (email van Macheo) naar de verkoper en spreek af hoe jullie de overdracht doen.(let op: we kunnen helaas geen geld overmaken naar een 3e partij voor de verzendkosten dus als die er zijn moeten jullie daarover ook samen overleggen).

Dankjewel voor je bijdrage en veel plezier met je product!

Bekijk alle veiling items

open onze facebook-pagina om alle items te bekijken

Maak een donatie

  1. Frouke de Boer
    €100,00
  2. Dforien de Boer
    €10,00

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *